skip to Main Content

Dessa villkor gäller vid köp på www.gabrielaramos.se. Villkoren utgör ett avtal mellan dig som konsument och Gabriela Ramos, org. nr 841016-1601. Genom att göra köp ifrån och använda denna webbsida så förbinder du dig som konsument till dessa villkor.

Gabriela Ramos kan inte hållas ansvarig för omständigheter vi ej råder över. Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

Priser
Samtliga priser är i svenska kronor och inkluderar gällande moms, för närvarande 25 %. På beställningar under 2000 kr tillkommer fraktavgift på 59 kr inom Sverige. Om du handlar för mer än 2000 kronor är din beställning fraktfri inom Sverige. Vi har ingen minsta ordergräns utan du väljer själv hur många produkter du vill beställa. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel.

Betalning
Vi erbjuder PayPal som betalningsmetod i Sverige.
Är du under 18 år krävs godkännande av målsman för att genomföra ett köp.

Leverans och frakt

Fraktkostnader samt eventuella andra avgifter syns i kassan innan köp genomförs.
I dagsläget levererar vi endast inom Sverige.

Alla frakter sker med Postnord. Besök Postnords hemsida, www.postnord.se för exakta leveranstider eller om du vill spåra ditt paket.

Lagerförda produkter skickas från oss snarast. Tid varierar beroende på arbetsbelastning och tidpunkt för beställning. Utleveranser sker endast vardagar. Vid kampanjer förbehåller vi oss rätten till längre leveranstider. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter.

Leveranstid
Din försändelse skickas snarast efter din beställning. Vanligtvis packar och skickar vi beställningar som inkommit innan kl. 12.00 på vardagar samma dag och vanligtvis når varorna kunden redan dagen efter. Normalt har alla kunder sina paket inom 1 – 3 arbetsdagar. Vid kampanjer förbehåller vi oss rätten till längre leveranstider.

Byten och returer
Vid köp av varor på sajten gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Ångerrätten gäller inte för varor som har tillverkats enligt dina anvisningar eller som på annat sätt har fått en tydlig personlig prägel.

Om du vill ångra köpet ska du, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till kontakta@gabrielaramos.se. Inkludera ditt ordernummer i meddelandet.

Om du vill returnera eller byta din vara måste du bifoga kvitto, faktura eller följesedel för att styrka att produkten är köpt hos oss. Tänk på att för att de returnerade produkterna ska kunna anses som oanvända måste dessa vara i väsentligt oförändrat skick.

Varar som returernas ska vara väl paketerade och återsändas på samma sätt som de levererades.

Om använda varor returneras har Gabriela Ramos rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att du har använt varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper. Du kommer sedan få pengar tillbaka för varan minus värdeavdraget enligt lag. Värdeminskningen kan vara upp till 100 % i det fall varan inte längre är säljbar.

Vid utövande av ångerrätten betalar du returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att du har mottagit varan samt under returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till Gabriela Ramos.

Gabriela Ramos förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer Gabriela Ramos riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se www.arn.se. Mer information finns på www.konsumentverket.se.

Vid byten är det, förutom kvitto som styrker ditt köp, mycket viktigt att du skickar med ett meddelande i paketet med ditt ordernummer, namn och adress samt vad du vill byta till. Om du vill byta din vara inom samma modell men till en annan storlek, skickar vi den nya produkten till dig kostnadsfritt. Vid byten till en helt ny produkt tar vi ut en fraktavgift motsvarande köp av produkt i webbshoppen på www.gabrielaramos.se

Vid returer återbetalas dina pengar med samma betalsätt som du använde vid ditt köp. Vi återbetalar i normalfallet ditt köp inom 14 dagar från det att varan returnerats till oss. Vi förbehåller oss rätten att hålla inne med återbetalning tills dess att varan har kommit i retur.

Eventuella byten och returer skickas till:
Gabriela Ramos
Östra Storgatan 18
611 34 NYKÖPING

Vi ber er att skicka tillbaka varor med vanligt postpaket för snabbast handläggningstid.

Outlösta paket
För beställda paket som inte hämtas ut och går i retur debiteras en avgift på 250 kr för att täcka utgifter för frakt, emballage och administration.

Övrigt
Gabriela Ramos  är ej ansvariga för eventuella olyckor eller liknande som kan uppstå där produkter från oss använts.

Observera att att den upplevda färgen på produkterna på skärmen på desktopdator, laptop, surfplatta och mobiltelefon kan skilja sig från den faktiska produkten beroende på vilka inställningar du har på din skärm.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken inte skäligen kunnat förutses, som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, och som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall sådan händelse utgöra grund för att Gabriela Ramos  befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Varukorg
Back To Top